DRAVSKA PLAŽA

FOTO Posjetitelji guštali na plaži uz Dravu unatoč prijetećim oblacima i jakom vjetru

Jučer je na poznatoj "plaži" uz Dravu, u blizini Gornjeg Hrašćana, vladao pravi ljetni ugođaj

Posjetitelji iz svih dijelova Međimurja i okolice iskoristili su topli dan kako bi se opustili u prirodnom okruženju uz rijeku, iako su crni oblaci i jak vjetar počeli prijetiti oko 18 sati.

No, niti vremenski uvjeti nisu uspjeli pokvariti raspoloženje okupljenih.

Posjetitelji su dan proveli uživajući u brojnim aktivnostima koje plaža uz Dravu nudi. Mnogi su potražili osvježenje u rijeci, dok su drugi zapalili roštilje i okupili obitelj i prijatelje na piknik.

Na plaži su se također mogli vidjeti ribolovci koji su strpljivo čekali svoj ulov, uživajući u miru koji rijeka pruža. Atmosfera je bila ispunjena smijehom, razgovorom i uživanjem u blagodatima prirode.

Posebno zanimljiv prizor bio je dolazak stranih radnika s dalekog istoka, koji trenutno rade u Međimurju. Vrijedni strani radnici, privučeni ljepotom Drave, iskoristili su slobodan dan kako bi zajedno uživali u prirodnom biseru.

Unatoč velikoj udaljenosti od svojih domova, brzo su se uklopili u zajednicu te prepoznali vrijednost ove predivne lokacije.

Njihova prisutnost svjedoči o univerzalnoj privlačnosti ove dravske plaže, koja ne poznaje granice i spaja ljude različitih kultura.

Iako su crni oblaci i jak vjetar nakratko unijeli dozu nesigurnosti među posjetitelje, nitko nije požurio napustiti plažu. Druženje se nastavilo, a radost koju priroda pruža nadjačali su sve vremenske prijetnje. Poznata plaža uz Dravu ponovno je dokazala da je omiljeno odredište za bijeg od svakodnevnog stresa i vreve, privlačeći kako domaće stanovništvo tako i one koji su se u Međimurju privremeno nastanili.

Dan na dravskoj plaži završio je u opuštenoj atmosferi, uz zvukove prirode i spokojne rijeke.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije