intervju s načelnikom

OPĆINA VRATIŠINEC Mihael Grbavec: ‘Nakon što smo uredili dječja igrališta u Vratišincu, na red je došlo i uređenje onog u Gornjem Kraljevcu’

Uz radove na uređenju dječjeg igrališta, pred mještanima Gornjeg Kraljevca su radovi na izgradnji pješačke staze i autobusnih stajališta

Općina Vratišinec jedna je od manjih općina u Međimurskoj županiji, no u posljednjih nekoliko godina naselja u sklopu općine, Vratišinec, Gornji Kraljevec i Remis, neveliko su promijenila svoju vizuru.

Tako je ovoga tjedna započelo uređenje i rekonstrukcija dječjeg igrališta u Gornjem Kraljevcu. U razgovoru s općinskim načelnikom Mihaelom Grbavcem, za čijeg se mandata općina počela infrastrukturno i gospodarski razvijati, saznali smo što djeca i njihovi roditelji mogu očekivati.

„Nakon što smo izgradili, rekonstruirali i uredili dječja igrališta u Vratišincu, na red je došlo i uređenje onog u Gornjem Kraljevcu. Djeca će se uskoro, osim na postojećim igralima, moći zabavljati i na novima koja će se postaviti u sklopu igrališta. Uz piknik klupu postavit će se još nekoliko klupica, a veliko igralište koje koristi i područna škola potpuno će se rekonstruirati tako da će se postaviti novi koševi i golovi, mreže te će se iscrtati nove linije. U planu nam je u skorijoj budućnosti urediti i šumu uz dječje igralište unutar koje bismo napravili mali park.“ – istaknuo je Grbavec.

Također općinski načelnik ističe kako mu je bitno da se sva naselja u općini ravnomjerno razvijaju, pa tako mještane Gornjeg Kraljevca u narednom periodu očekuju i radovi na izgradnji pješačke staze s oborinskom odvodnjom i nova autobusna stajališta.

„Cilj nam je privući mlade u našu općinu i potaknuti ih da se svojim prijedlozima uključe u razvoj naše zajednice. Vjerujem kako će ovi projekti, ali i sva ostala ulaganja koja smo napravili biti na ponos mještanima jer bez njihove podrške ne bi bilo tako lako.“ – zaključio je na kraju Mihael Grbavec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije