sve je spremno!

POPULARNI TURNIR Ovog vikenda počinje ‘Međimurec U 14 2024’

U Nogometnom klubu Međimurec (Dunjkovec/Pretetinec)završili su sve organizacijske pripreme za tradicionalni, sada već 26.međunarodni turnir „Međimurec U-14 2024.“

Turnir će se održati na dva kvalitetna klupska terena u Dunjkovcu-Pretetincu i subotu i nedjelju 17. i 18. kolovoza. Početak turnira predviđen je u subotu 17. kolovoza u 8 sati, a finale i proglašenje najboljih na rasporedu je u nedjelju 18. kolovoza u 20 sati.


Na turniru nastupa 16 vrlo kvalitetnih ekipa iz 12 europskih država, podijeljenih u četiri grupe.

Sudionici Grupe A su: GNK Dinamo, SK Rapid Wien, IF Djurgardens i NK Međimurec, u grupi B igraju: FC Aston Vila, FK Crvena zvezda, Slovan Bratislava, i II. Tromso, u grupi C sudionici su: Udinese Calcio, AC Sparta Prague, TC Ferencvaros i NK Varaždin, a u grupi C igraju: HNK Hajduk, FF Malmo, PEC CSKA Sofia i NK Maribor.


Turnir je to iz kalendara krovne europske nogometne federacije – UEFE, a uz brojne sponzore pokrovitelji turnira su: Općina Nedelišće, Međimurska županija, Zajednica sportova Međimurja te Hrvatski i Međimurski nogometni savez.

Odlični organizatori su se kao i ranijih godina pobrinuli za niz prigodnih iznenađenja koja i ove godine čekaju velik broj gledatelja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije