SRETNO VAM BILO!

TREĆA LIGA Međimurje u subotu otvara prvenstvo protiv Dinama iz Domašinca

Nekoliko dana prije početka nove sezone u Trećoj hrvatskoj ligi – Sjever u NK Međimurje rekapitulirali su učinjeno u pripremnom razdoblju i najavili domaći susret prvog kola s Dinamom iz Domašinca koji se igra ove subote

Predsjednik kluba Vladimir Peršić zahvalio je suradnicima na velikom angažmanu u proteklih mjesec dana.

– Bio je to mukotrpan posao, s puno troškova, jer je dosta igrača bilo na probi i trebalo im je osigurati sve potrebno. Kada se sve rezimira smatram da možemo biti zadovoljni. Zadržali smo kostur ekipe iz prošle sezone i nadogradili ga sa nekoliko pojačanja. Pri tome smo se držali okvira našeg proračuna. Nije lako raditi kada znaš da trebaš dovesti još dvojicu-trojicu kvalitetnih igrača, ali ti to budžet ne dozvoljava. Kao amaterski klub nastojimo se striktno držati Zakona o sportu i ne prelazimo okvire onoga što možemo osigurati. Vrijeme će pokazati koliko smo bili uspješni, ali smatram da ćemo mnogima pomrsiti račune te da ćemo bez obzira na skroman proračun imati zapaženu ulogu u prvenstvu gdje nam je cilj biti što bliže vrhu, rekao je Peršić.

Iako su na popisu igrača 24 imena među njima je čak 9 juniora, pa će Međimurje i u predstojećoj sezoni biti jedna od najmlađih momčadi, tako da je pred trenerom Antunom Jukićem veliki posao.

– S obzirom da je početak prvenstva odlukom vodstva natjecanja pomaknut tjedan dana ranije u odnosu na prvobitnu najavu, pripreme su nam počele malo prekasno. Zbog toga smo u protekla 4 tjedna radili vrlo intenzivno i naporno, pa ne čudi veliki umor kod igrača koji zbog toga u pripremnim utakmicama nisu mogli pokazati svoj puni potencijal. Zadovoljan sam njihovim radom i zalaganjem, ekipa je trkački spremna, motivirana, željna utakmica i osjećam pozitivan naboj kod igrača koji jedva čekaju da prvenstvo počne. Što se sastava tiče kvalitativno smo otprilike na istoj razini kao prošle sezone i teško je sada predvidjeti kakvi će biti rezultati, posebice jer su se naši suparnici bitno pojačali. Mi ćemo dati sve od sebe da pružimo što bolje igre i budemo što više plasirani, najavio je Jukić.

U prvom kolu ove subote od 17.30 sati Međimurje na stadionu SRC Mladost ugošćuje Dinamo iz Domašinca.

– Cijenimo i respektiramo našeg subotnjeg suparnika kao dobru momčad s odličnim trenerom. Prošle su sezone bili pri samom vrhu, a u prijelaznom roku ojačali su se za još četvoricu igrača. Očekujem vrlo neizvjesnu utakmicu u kojoj ćemo dati maksimum kako bi opravdali ulogu domaćina i renome kluba. U ovom trenutku bilo kakva prognoza rezultata je nezahvalna, ali mi ćemo svakako dati sve kako bi na kraju bio pozitivan za nas, poručio je Jukić.

Utakmicu je najavio i predsjednik Peršić rekavši kako je ove godine moguća kupnja članskih iskaznica kluba po vrlo povoljnim uvjetima.

– Želja nam je da naše utakmice prati što više prijatelja nogometa. Zbog toga ih pozivam da dođu već ove subote na međimurski derbi protiv naših sportskih prijatelja iz Domašinca. Odlučili smo ove sezone omogućiti maksimalne uvjete za praćenje utakmica članovima kluba koji kupnjom članske iskaznice u tajništvu kluba po simboličnoj cijeni od 10 eura mogu pratiti sve naše domaće prvenstvene, kup i prijateljske utakmice, naglasio je Peršić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije