MIRAN VIKEND

VIKEND NESREĆE Tri prometne zabilježene tijekom proteklog vikenda

Tijekom proteklog vikenda na međimurskim prometnicama dogodile su se tri prometne nesreće, i to sve s nastalom materijalnom štetom

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama:

  • nepoštivanje prednosti, jedna prometna nesreća,
  • nepropisno mimoilaženje, jedna prometna nesreća,
  • ostale greške, jedna prometna nesreća,

Prisutnost alkohola kod sudionika prometnih nesreća tijekom proteklog vikenda utvrđena je kod jednog vozača, i to kod 27-godišnjeg vozača kombija u koncentraciji od 1,85 g/kg. Spomenuti vozač skrivio je prometnu nesreću s nastalom materijalnom štetom koja se dogodila u nedjelju, 11. kolovoza oko 2 sata poslije ponoći u Domašincu.

Nesreća se dogodila u trenutku kada je 27-godišnjak upravljao teretnim automobilom (kombijem), čakovečkih registarskih oznaka, bez položenog vozačkog ispita te pod utjecajem alkohola (1,85 g/kg).

U jednom trenutku na ravnom dijelu Ulice Vladimira Nazora skrenuo je udesno, izvan kolnika, gdje je potom prednjim bočnim dijelom kombija udario u betonsku ogradu sakralnog objekta (pil). Vozač je uhićen i priveden u policijsku postaju.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama 27-godišnjak kažnjen je novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 2 800 eura.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije