VATROGASTVO

SVETA MARIJA Na 28. Međunarodnom vatrogasnom natjecanju pobijedile ženska ekipa DVD Totovec i muška ekipa DVD Donji Kraljevec

Čestitamo najboljim vatrogascima na odličnim rezultatima!

Danas je u Svetoj Mariji održano 28. Međunarodno vatrogasno natjecanje zaprežnim špricama, na kojem se natjecalo čak 35 ekipa iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Srbije.

Ovaj jedinstveni događaj, koji okuplja vatrogasce iz više zemalja, održan je pod visokim pokroviteljstvom Hrvatske vatrogasne zajednice, dok je glavni sponzor bila Općina Sveta Marija.

Svim prisutnima obratio se načelnik sektora za vatrogastvo Hrvatske vatrogasne zajednice, Mario Starčević, koji je zahvalio i čestitao DVD-u Sveta Marija na izvrsnoj organizaciji natjecanja.

“Ovo natjecanje pokazuje da cijela regija, uključujući i okolne države, prepoznaje važnost ovakvih susreta,” istaknuo je Starčević.

Čestitamo svim pobjednicima i sudionicima na izvrsnim rezultatima te na doprinosu jačanju prijateljskih veza među vatrogasnim društvima.

U ženskoj kategoriji, prvo mjesto osvojila je ekipa DVD Totovec, drugo mjesto pripalo je DVD-u Gornji Vidovec, dok su treće mjesto zauzele predstavnice iz Murakeresztura.

U muškoj kategoriji, prvo mjesto odnijela je ekipa DVD Donji Kraljevec, dok su drugo i treće mjesto zauzele ekipe DVD Sveta Marija 1 i DVD Kotoriba 2.

Najstariji vatrogasac na natjecanju bio je Antun Marčec iz DVD Knezovec koji ima 88 godina. Antun je nagrađen velikim peharom za svoj dugogodišnji vatrogasni rad.

Najstarija ženska vatrogasna ekipa je DVD Gornji Vidovec, članice zajedno imaju 445 godina, a najstarija muška ekipa je DVD Knezovec. Oni zajedno imaju 673 godine.

Titula za najljepšu vatrogasnu špricu pripala je ekipi iz Mađarske.

Čestitamo svim pobjednicima, kako vatrogaskinjama, tako i vatrogascima, na izvrsnim rezultatima i doprinosu jačanju prijateljskih veza među vatrogasnim društvima.


Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije