čestitamo

ŽNK MEĐIMURJE Pionirke i kadetkinje pobjedile ekipe iz Mađarske!

Na stadionu SRC Mladost u Čakovcu danas su odigrani prijateljski susreti između domaćih ekipa pionirki i kadetkinja te gostujućih ekipa ZTE-a iz Zalaegerszega, Mađarska

Obje su utakmice protekle u dominaciji domaćih igračica, koje su pokazale superiornost u igri te zabilježile uvjerljive pobjede.

Pionirke Čakovca bile su bolje tijekom cijelog susreta, stvarajući brojne prigode i kontinuirano vršeći pritisak na protivničku obranu. Njihov trud rezultirao je pobjedom od 9:1, što je odraz njihove premoći na terenu.

Kadetkinje su se također pokazale kao izuzetno snažan protivnik, ostvarivši još uvjerljiviji rezultat. Dominirale su u svakom segmentu igre, što je dovelo do visokih 13:0 na kraju utakmice. Njihova organizirana i koordinirana igra omogućila im je stvaranje brojnih prilika koje su uspješno pretvarale u pogotke.

Obje ekipe Čakovca zasluženo su slavile, pokazujući kako su u ovom trenutku na višoj razini od svojih suparnica iz Zalaegerszega. Ovi rezultati daju dodatnu motivaciju igračicama i njihovim trenerima za daljnji rad i napredak u budućim natjecanjima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije