rukomet

PRIJATELJSKA UTAKMICA Čakovčani pobijedili austrijskog prvoligaša

Igrali su dobro u obrani, u napadu raznovrsno s nizom lijepih kombinacija i s dobrom realizacijom

MRK ČAKOVEC – HSG BARNBACH/KOFLACH 36:29 (16:11)


ČAKOVEC – Dvoprana Graditeljske škole. Gledatelja: 200. Suci:_Matija Cingesar (Varaždin) i Marko Zeko (Šenkovec).


MRK ČAKOVEC: Martinez, V. Horvat, Đurčević, Hozjan, Friščić (3), Zadravec, Tkalčec (1), Kranjec (3), Čuk (4), Vuković, T. Baković (8),Vincek, Lukac(4), L. Baković (4), E. Horvat (1), Tompić (5), Levak (1), Goričanec (2). Trener: Josip Borković.


HSG BARNBACH/KOFLACH: Gollner (4), Eicingen, Lantos (1), Palmstinger (1),Mehmedović(2), Falla, Knez (1), Baković, Simon (3), Englen, Sindić (8), Gaztner (4), Djurdjević (1), Bečiri (4), Shazek. Trener: Risto Arnaudovski.
Austrijski prvoligaš bio je u ovoj fazi priprema odličan protivnik Čakovčanima. Koji intenzivno, dva puta dnevno treniraju, ali još uvijek ne mogu ući u dvoranu, osim kada igraju pripremne susrete.

Ovaj su puta vrlo dobro odigrali 30 minuta u prvom dijelu susreta, to je bilo vidljivo iz rezultata i vodstva 16:11. Igrali su dobro u obrani, u napadu raznovrsno s nizom lijepih kombinacija i s dobrom realizacijom. Trener Borković dao je priliku igrati svima, svi su to dobro iskoristili iako je u drugom dijelu malo popustila koncentracija pa je bilo i više promašaja u napadu i „propusta“ u obrani.

Na kraju ipak visokih i zasluženih +7 . Simpatični gosti su sportski priznali poraz, a trener Arnaudovski do nedavno trener ŽRK Zrinskog par je puta pljeskao nakon dobrih akcija Čakovčana. Što također dovoljno govori kako su Čakovčani u ovoj fazi priprema igrali.


U petak i subotu nova provjera na međunarodnom turniru „36. Johan Berger“ u austrijskom Linzu. Nadamo se dobrim vijestima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije