OPĆINA DEKANOVEC

ZABORAVIO ISPUNITI IMOVINSKU KARTICU? Načelniku Hajdaroviću izrečena opomena

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa izreklo je opomenu načelniku Općine Dekanovec Ivanu Hajdaroviću iz razloga što je zakasnio podnijeti, odnosno ispuniti imovinsku karticu, što svi dužnosnici moraju učiniti jednom godišnje, bez obzira na to ima li ili nema promjena u njihovoj imovini

Povjerenstvo u odluci uz ostalo navodi da obveznik (Hajdarović op.a.) nije do 31. siječnja 2023. podnio imovinsku karticu za 2022. godinu te da je sustav svim obveznicima u aktivnom mandatu u siječnju 2023. godine upućivao automatske podsjetnike za podnošenje imovinske kartice.

Hajdarović se branio tvrdnjom da nije primijetio automatski podsjetnik za podnošenje imovinske kartice te je nenamjerno zanemario svoju obvezu… Karticu je na kraju ispunio u veljači 2024. godine. Kao olakotnu okolnost za izricanje samo opomene, Povjerenstvo je uzelo i činjenicu da protiv Hajdarovića dosad nisu vođeni nikakvi postupci.

Recimo i da je Ivan Hajdarović, po stažu, najdugovječniji međimurski načelnik. Na čelu Dekanovca je od 1997. godine kada je i formirana Općina, nakon izdvajanja iz sastava Općine Domašinec.

*Preuzeto iz Lista Međimurje, br. 3615

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije