u znak sjećanja

VRATIŠINEC Načelnik Mihael Grbavec zajedno s vijećnicima obilježio Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja

Jučer, povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, općinski načelnik Mihael Grbavec zajedno s vijećnicima i obitelji Golubić odao je počast vratišinskim braniteljima koji su svoj život položili za Hrvatsku

-Ovaj dan nije samo sjećanje na slavne pobjede, već i prilika da izrazimo poštovanje prema svima koji su se borili za našu slobodu i neovisnost, a među kojima su bili i vratišinčani Darko Vrančić, Vladimir Leček i Damir Golubić. – rekao je Grbavec.

Okupljeni su se složili kako su branitelji dali najveću žrtvu za našu domovinu, pa zbog toga ona mora nastaviti živjeti među mladima i ne smije se dopustiti da se zaboravi.

Na samom kraju načelnik Grbavec je čestitao svim mještankama i mještanima Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja te rekao kako se veseli otvaranju novoga spomen obilježja koje se nalazi u samom centru Vratišinca ovoga rujna, a sve u čast braniteljima koji su svoj život položili u Domovinskom ratu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije