PORCIJUNKULOVO 2024.

NAJKREATIVNIJI KUTAK Leona Ivanović: Pripremili smo se za Porcijunkulovo kak Bog zapoveda

Na 60. jubilarnom Porcijunkulovu u organizaciji Turističke zajednice Grada Čakovca najkreativnije uređenim kutkom proglašen je OPG Ivanović iz Goričana

Na 60. jubilarnom Porcijunkulovu u organizaciji Turističke zajednice Grada Čakovca najkreativnije uređenim kutkom proglašen je OPG Ivanović iz Goričana.

Nedaleko mosta kod Starog grada Leona Deban Ivanović smjestila je svoj štand s raznim čarobnim napitcima od kojih muževi, ali i žene dobivaju nadnaravnu snagu i čiste tijelo od svih boleština.

Radi se o špiritusima, međimurskoj žganici od najboljih sastojaka od kojih svaki nosi svoju priču, poput legende o tome kako je tepka kruška došla u Hrvatsku i zašto se tako zove. 

Prigodno odjevena, Leona je vjerno predstavila priču iza proizvoda i zaslužila priznanje najkreativnije uređenog kutka. Kada smo Leonu zamolili za komentar o dobivenom priznanju, odlučno je rekla: “Pripremili smo se za Porcijunkulovo kak Bog zapoveda!”

Sljedeća postaja za OPG Ivanović je Renesansni sajam u Koprivnici za dva tjedna, a potom jesenski i adventski sajmovi u Međimurju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije