PORCIJUNKULOVO 2024.

NAJBOLJI OD NAJBOLJIH Dodijeljene nagrade najboljima na Porcijunkulovom 2024.

Kraj Porcijunkulova se približava, a to je prilika i za nagrađivanje najboljih izlagača

Kraj najveće međimurske manifestacije polako se približava, a u Čakovcu se održavaju završni programi Porcijunkulova.

Vrijeme je i da se nagrade najbolji od najboljih, izlagači, ugostitelji i udruge koji su svojim radom, proizvodima i kreativnosti podigli jubilarnu 60. manifestaciju u organizaciji TZG Čakovca na jednu višu razinu. 

Vrijeme nije štedjelo manifestaciju

Prije dodjele nagrada, direktor Turističke zajednice Grada Čakovca Filip Horvat zahvalio se svima koji su šetali, gledali, kupovali, uživali na ovogodišnjem Porcijunkulovom.

“Vrijeme nas nije štedjelo ove godine, no kao i danas, uspješno smo se oporavili od svakog pljuska i oluje i grad je opet pun. Hvala svima koji su sudjelovali i posebno hvala onima koji su se potrudili i napravili korak dalje. Vidimo se s aktivnim sadržajem već u rujnu s Jeseni u gradu Zrinskih. Vidimo se u Čakovcu!”, zaključio je Filip Horvat.

Pozitivna energije dobrodošla je u Čakovcu

Gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini je pak zahvalila izlagačima te čestitala nagrađenima u ime svih Čakovčanaca:

“Vi ste doprinijeli šarolikosti našeg grada. Svatko od vas zavrijedio je jedno veliko hvala! Posjetiteljima bih za posljednji dan poručila da se osjećaju dobro u našem gradu, da posjete jedan od pet kutaka koji smo pripremili za njih. Čakovec je jedan mali, ali dovoljno veliki grad da smjestimo sve ljude dobre volje, s pozitivnom energijom, s dobrim mislima jer to je ono što nas može nositi dalje. To je ono što ovom gradu može donijeti promjenu i ono na temelju čega ovaj grad može rasti. Hvala vam svima!”.

Evo dobitnika nagrada i priznanja

Na 60. jubilarnom Porcijunkulovu u organizaciji Turističke zajednice Grada Čakovca najkreativnije uređenim kutkom proglašen je OPG Ivanović iz Goričana. U kategoriji “Negdašnje priče” nagrade su dobili Udruga žena Nedelišće i Nadica Patafta iz Strahoninca.

Najsimpatičnijim izlagačem manifestacije proglašen je Marko Makaj (Lumas obrt iz Beretinca), a najsimpatičnijom izlagačicom Iva Vlašić (Vilinsko tkanje iz Varaždina).

U kategoriji “Fest fino i lepo” nagradu su dobili Shankeri iz Strahoninca. Priznanje i nagradu za dugogodišnje sudjelovanje na manifestaciji dobili su Streličarski klub “Katarina Zrinska” Čakovec i Zrinska garda Čakovec.

A prema glasovima naših čitatelja, najosmijehom jubilarnog 60. Porcijunkulova proglašena je Ema Krnjak iz Belice.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije