osam pogodaka

PRIJATELJSKA UTAKMICA NK Međimurec i NK Rudar odigrali zanimljiv susret

Zanimljiv i koristan susret odigran po velikoj vrućini, s mnogo prilika za pogotke i čak osam postignutih pogodaka

MEĐIMUREC – RUDAR 4:4 (3:2)

DUNJKOVEC/PRETETINEC – Igralište Hraščica. Gledatelja: 150. Sudac: Nino Škrobar (Bezuja). Strijelci: Hrustek, Pintarić i Špoljar dva za Međimurec, a Amaral autogol, K. Nedeljko, Janušić i Jurak za Rudar.


MEĐIMUREC: Šafarić, Hrustek, Amaral, Marin, Rodek, Špoljar, Struški, Podvezanec, Dobša, Pintarić, Kirić (još igrao: Fuček). Trener: Jurica Vručina.


RUDAR: Kodba, Roginić, Zeljko, Malenović, Vaš, Jurak, Radiković, Rihtarec, P. Nedeljko,Ivančić, K. Nedeljko (još su igrali:Zlatarek, Janušić, Škvorc, Perčić, Bedić). Trener. Damir Lepen-Jurak.


Zanimljiv i koristan susret igran po velikoj vrućini, s mnogo prilika za pogotke i čak osam postignutih pogodaka … Obje ekipe bez nekoliko standardnih igrača, oni koji su igrali zadovoljili su, vidi se da su momčadi dobro pripremljene i motivirane pred skori početak prvenstva.


Domaći su već ui 8.minuti preko Hrusteka postigli vodeći pogodak, Nakon što dvije minute iza toga Pintarić nije postigao drugi pogodak, gosti su u 11.minuti poravnali ishod autogolom Amrala.

Greškom domaće obrane gosti su u 20.minuti postigli i vodeći pogodak,a onda do kraja poluvremena preokret, Pintarić i Špoljar s dva pogotka ponovo su domaće doveli u vodstvo. Time da je Kirić to vodstvo mogao povećati, a s druge strane u 33. minuti spašavao je Šafarić, a u 41. minuti gosti su pogodili prečku.

U 67. minuti izjednačenje, K. Nedeljko je bio strijelac iz slobodnog udarca, u 74.minuti nakon dobre i uigrane akcije gosti su postigli vodeći pogodak. Kada se je očekivao kraj dobra akcija domaćih napadača i izjednačujući pogodak Špoljara što je prema viđenome realan rezultat.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije