lijepo druženje

FOTO U pjesmi i prijateljstvu održan drugi koncert Pjevačke skupine Umirovljenika Sveta Marija

U subotu, 2. kolovoza na ljetnoj pozornici ispred Društvenog doma u Svetoj Mariji, održan je drugi po redu koncert mješovite Pjevačke skupine Podružnice umirovljenika Sveta Marija

Događaj je privukao mnoge mještane i ljubitelje dobre pjesme koji su došli podržati izvođače i uživati u večeri ispunjenoj glazbom.

Pored domaćina, na koncertu je nastupio i zbor MKUD “Ivan Car” iz Črnuča, Ljubljana, Slovenija, koji je svojim nastupom dodatno obogatio program. Kombinacija lokalnih talenata i gostujućih izvođača iz Slovenije pružila je prisutnima nezaboravno iskustvo i pokazala kako glazba može povezati ljude i stvoriti nova prijateljstva.

Koncert je započeo himnom Pjevačke skupine Podružnice umirovljenika Sveta Marija, nakon čega su uslijedile izvedbe popularnih domaćih i međunarodnih pjesama. Publika je s oduševljenjem pratila svaki nastup, nagrađujući izvođače gromoglasnim aplauzima.

Poseban trenutak večeri bio je zajednički nastup oba zbora koji je izmamio suze radosnice mnogih prisutnih. Zajedničkom izvedbom pokazali su da glazba ne poznaje granice i da je univerzalni jezik koji svi razumiju.

Organizatori su izrazili zadovoljstvo velikim odazivom publike te su zahvalili svim sudionicima i posjetiteljima na podršci. Nadaju se da će ovakvi događaji postati tradicija te da će svake godine okupljati sve veći broj izvođača i posjetitelja.

Završavajući večer, članovi oba zbora su se međusobno družili, izmjenjivali iskustva i planirali buduće suradnje. Publika je otišla kućama ispunjena lijepim uspomenama i pozitivnom energijom, potvrđujući da pjesma doista povezuje i stvara prijateljstva.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije