MARLJIVE RUKE

HVALA VAM Volonteri Crvenog križa Čakovec brinu o zdravlju posjetitelja na 60. Porcijunkulovu

Tijekom 60. Porcijunkulova u Čakovcu, među brojnim štandovima i veselim posjetiteljima, ističe se i onaj Crvenog križa Čakovec, predvođen Alenkom Novak

Posvećeni volonteri i djelatnici prisutni su kako bi osigurali prvu pomoć u slučaju potrebe, pružajući pomoć kod padova, uboda, ugriza i uganuća.

Osim pružanja hitne medicinske pomoći, volonteri Crvenog križa brinu i o općem zdravlju posjetitelja.

Na njihovom štandu možete besplatno izmjeriti šećer i krvni tlak, što je izvrsna prilika za sve one koji žele pratiti svoje zdravstveno stanje.

Štand Crvenog križa opremljen je svim potrebnim potrepštinama kako bi posjetiteljima olakšao boravak i uživanje na najvećem međimurskom proštenju.

Volonteri su uvijek spremni pružiti pomoć i savjet, te svojim prisustvom doprinose sigurnosti i ugodnom iskustvu svih posjetitelja.

Zahvaljujući predanosti i profesionalnosti volontera Crvenog križa Čakovec, posjetitelji mogu bezbrižno uživati u bogatom programu Porcijunkulova, znajući da su u sigurnim rukama.

Pozivamo sve da posjete njihov štand, iskoriste besplatne zdravstvene usluge i podrže rad ove hvalevrijedne organizacije.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije