DARIVANJE KRVI

VELIKO SRCE Branko Vuk iz Čakovca darovao krv 135 puta, a njegov sin Ivan slijedi plemeniti primjer

U središtu humanitarnih aktivnosti Gradskog društva Crvenog križa Čakovec često se nalaze pojedinci koji svojim nesebičnim gestama doprinose spašavanju života

Jedan od tih izuzetnih pojedinaca je Branko Vuk, koji je do sada darovao krv čak 135 puta. Ova impresivna brojka svjedoči o njegovoj dugogodišnjoj predanosti i nesebičnosti.

Brankova humanost i ljubav prema bližnjima prenijela se i na njegovog sina Ivana, koji je do sada darovao krv 30 puta. Njihov zajednički trud i nesebičnost inspiracija su mnogima u zajednici te jasno pokazuju kako jedan plemenit čin može potaknuti cijele generacije.

Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec iskazuje veliku zahvalnost svim darivateljima krvi na njihovoj nesebičnosti i plemenitosti. Svaka kap darovane krvi može značiti razliku između života i smrti, a primjeri poput Branka i Ivana Vuka podsjećaju nas na važnost i vrijednost ove humanitarne akcije.

Uz brojne plemenite ljude, GDCK Čakovec ovoga puta ističe Branka i Ivana Vuka kao prave heroje današnjice. Njihova posvećenost i volja za pomaganjem drugima neprocjenjivi su doprinos zajednici i nadamo se da će njihov primjer potaknuti još mnoge da se pridruže ovoj hvalevrijednoj akciji.

Veliko hvala svim darivateljima krvi na njihovoj nesebičnosti i plemenitosti.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije