NK GRANIČAR POZIVA NA TURNIR

TURNIR UZ DAN POBJEDE Za vikend u Kotoribi derbiji donjeg Međimurja

NK Graničar Kotoriba ponovo je aktivirao tradiciju organizacije turnira povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Ovogodišnji turnir održat će se u subotu i nedjelju, 3. i 4. kolovoza, a uz domaćina, sudjelovat će susjedni klubovi – NK Dubravčan, NK Vidovčan i NK Mladost iz Svete Marije.

U subotu su na rasporedu polufinalne utakmice, a prvi će na teren, od 17:30 sati, NK Graničar i NK Mladost, dok u 19:30 sati igraju Dubravčan i Vidovčan.

U nedjelju će na teren prvo mlade snage Škole nogometa Donje Međimurje, koju čine igrači četiri spomenuta kluba. Tri uzrasne kategorije, U11, U13 i U15, odigrat će prijateljske utakmice protiv Škole nogometa Rudar iz Murskog Središća. Utakmice počinju redom u 9:30, 10:30 i 11:45 sati.

U popodnevnom terminu od 17:30 sati prvo će poraženi iz polufinalnih susreta odmjeriti snage u utakmici za treće mjesto, dok je finale turnira na rasporedu u 19:30 sati.

Iz Graničara pozivaju sve ljubitelje nogometa da u ova dva dana posjete Sportski park u Kotoribi te uživaju u sportskom nadmetanju i derbijima susjednih klubova.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije