lijepa gesta

‘LEO ZA ŠKOLARCE’ Donirajte školski pribor i olakšajte učenicima slabijeg imovinskog stanja početak škole

Leo klub Zrinski Čakovec, dobrotvorna volonterska organizacija koja djeluje pod okriljem Lions Clubs International, provodi humanitarnu akciju "Leo za školarce" koja će trajati od 29. srpnja do 21. kolovoza 2024.

U prostorima dječjeg vrtića “Cipelica” Čakovec, knjižnice “Nikola Zrinski” Čakovec, knjižnice Prelog te knjižnice i čitaonice Mursko Središće nalaze se prigodne kutije u koje možete ostaviti primjeren školski pribor te na taj način sudjelovati u akciji.

Sav doniran školski pribor namijenjen je djeci slabijeg imovinskog statusa sa područja Međimurske županije. Molimo Vas da školski pribor bude nov i zapakiran, ili ako Vam je ostalo pernica, torba i slične školske opreme od prošle školske godine da bude očuvana.

Priključite se i pomognite da djeca spremno dočekaju novu školsku godinu. Lions Clubs International (LCI) najbrojnija je humanitarna organizacija u svijetu, s više od 1,4 milijuna članova u više od 47 tisuća klubova u 210 zemalja i geografskih regija. Članovi Lions Clubs International koriste svoje vrijeme, vještine i dobra da bi skupili sredstva i donirali ih kako u njihovim sredinama, tako i na međunarodnoj razini.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije