mrk čakovec

ZANIMLJIVA UTAKMICA Čakovčani dobrom igrom nadigrali kineskog prvaka

Zanimljiv susret u kojem su Čakovčani vrlo dobrom, raznovrsnom i efikasnom igrom nadigrali aktualnog kineskog prvaka koji se već dvadesetak dana priprema u Hrvatskoj

MRK ČAKOVEC – JIANGSU TEAM 32:27 (14:10)


ČAKOVEC – Dvorana Graditeljske škole. Gledatelja: 200. Suci:Luka Šipoš i Marko Zeko.


MRK ČAKOVEC: V. Horvat, Martinez, Hozjan (5), Friščić (3), Zadravec (2), Tkalčec (3), Kranjec, Čuk (4), Vuković, T. Baković (3), Vincek, Lukac (1), L. Baković (2), E. Horvat (5), Tompić, Lervak (3), Goričanec (1), Malović, Đurčević. Trener: Josip Borković.


JIANGSU TEASM: Chen Hao, Ji Yu (4),Ma YI Kui (4), Zhao Chen (2), Zhao Ao (8), Xie Oino Lan, Wang Jie Yuan, Wang Kai Oiana (5), Chen Xiaao Tian, Chewn Ran (1),Zhang Shui, Liu Zhao Liang, Pang Lian Kana (1), Liu Wen Xing (1), Gao Yu (1), Ma Ke. Trener: Nenad Zvonarek.


Zanimljiv susret u kojem su Čakovčani vrlo dobrom, raznovrsnom i efikasnom igrom nadigrali aktualnog kineskog prvaka koji se već dvadesetak dana priprema u Hrvatskoj.


Samo na početku do 6.minute bilo je neizvjesno kada su gosti vodili 5:2. Kasnije, do kraja poluvremena domaći su to vodstvo brzo „stigli“ i prvih 30 minuta završili uvjerljivim vodstvom 14:10. To su vodstvo odličnom igrom u obrani i napadu već do 46. minute povisili na za goste nenadoknadivih +8 (24:16), odigrali su nizu lijepih, već sada uigranih kombinacija što su gledatelji pozdravili velikim pljeskom.

Slijedi kratko opuštanje, trener Borković dao je priliku igrati svima pa su gosti to iskoristili i „ublažili“ poraz na „samo“ -5. Mogli su Čakovčani da su do kraja susreta igrali u istom tempu zabilježiti uvjerljiviju pobjedu, no i ovaj rezultat ohrabruje pred nastavak priprema, jer već su sada u ovoj fazi priprema i pripremne utakmice koje slijede svi igrači dobro motivirani i pripremljeni. A prva od tih utakmica na rasporedu je u subotu 10.kolovoza kada u dvorani Graditeljske škole u 18 sati gostuje austrijski prvoligaš HSG Barmbach/Koflach.


Za kraj još nešto, povratkom u klub Brune Levak i Mateja Čuka, te „novih“ Martina Lukaca i Luke i Tina Bakovića koji su se brzo uklopili u ekipu, koji su dobro primljeni od suigrača, struke i uprave ,već sada se može tvrditi da će Čakovčani u novoj sezoni, ovaj puta u najvišem rangu natjecanja imati vrlo kvalitetan i respektabilan sastav.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije