turnir u donjem kraljevcu

FOTO Memorijal Miro Lisjak: U Donjem Kraljevcu igrali košarku u čast jednom od osnivača kluba

Najspretnijim u šutiranju trica ove godine se pokazao Gabrijel Švenda

Iza nas je još jedna ljetna košarkaška fešta u organizaciji Košarkaški Klub Donji Kraljevec. Kraj srpnja i ove godine, kao i proteklih 12, rezerviran je za “loptanje pod obručima” u sportskom parku “Fundacije” u Donjem Kraljevcu. Tako je bilo i ove subote.

-Ove godine, turnir je u čast jednog od osnivača našeg kluba, koji nas je prošle godine prerano napustio dobio naziv “Memorijalni turnir Miro Lisjak””. Time smo na simboličan način željeli izraziti zahvalnost za sve ono čime nas je naš Miro zadužio – kažu u klubu.

Turnir je otvorio jedan od Mirinih sinova koji se prisjetio tatinih sportskih trenutaka i svega onoga čemu ga je tata kroz sport podučio.

Iako ove godine, obzirom da je sudjelovalo svega šest ekipa, brojnost nije bila glavni “forte” turnira, itekako se igrala dobra košarka, što dokazuje i nikad veća posjećenost, a i to da se glavnina gledatelja zadržala od samog početka, od 18 sati, pa sve do kraja koji se opasno približio ponoći. Naravno, mamac su bili i odlični langoši, vruće pečene kobasice i hladna osvježavajuća pića! A bio je tu i sjajan nastup cura iz Mažoretkinje i twirling klub Donji Kraljevec!

Kao i svake godine, održano je i natjecanje u tricama u kojem su svoju sreću okušali i oni kojima je ovaj turnir jedina prilika za uhvatiti košarkašku loptu u ruke. Najspretnijim u šutiranju ove godine se pokazao Gabrijel Švenda.

Što se “haklerskog” djela tiče, tu su nakon žestokih i zanimljivih haklova kao najbolji isplivali domaći dečki iz ekipe ZG, drugo mjesto su osvojili, također domaći, Junci, treći su bili KKK (Košarkaški klub Kotoriba) dok su četvrto mjesto osvojili dečki iz Donje Dubrave, Krbulja Boys.

-Ne moramo ni spominjati da je nakon turnira druženje i zabava potrajala do dugo u noć… Što drugo reći za kraj nego dati obećanje da druge godine idemo još bolje i još jače! Zahvaljujemo svima koji su svojim sudjelovanjem, na bilo koji način, uveličali naš turnir. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u akciji “Doniraj “gajbu” i svima koj isu na bilo koji način pomogli u organizaciji turnira – poručuju domaćini.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije