Tikva Open 2012: “Smešno simpatični” pobjednici turnira

Tikva Open 2012: “Smešno simpatični” pobjednici turnira

U tri dana produženog vikenda u organizaciji NK Slobode iz Mihovljana, odigran je 15. po redu noćni turnir Tikva open. Prijavilo se samo 10 ekipa zbog čega je organizator bio prisiljen smanjiti učešće u kotizaciji i smanjiti visinu novčanih nagrada.  Povećano je trajanje utakmice kako bi se sudionici i navijači što duže zadržali u okružju natjecanja.

U susretui za treće mjesto susreli su se Kika Tesarstvo – Perutnina Ptuj  Pipo (4:4), u utakmici koja se odlučivala na raspucavanje šesteraca i u kojoj su sa 5:6 bolji bili igrači Perutnine Ptuj Pipo te uzeli treće mjesto. U utakmici za prvo mjesto srele su se dvije najbolje ekipe turnira – Smešno simpatični i Klesarstvo Bratković. Utakmica je u regularnom dijelu završila rezultatom 2:2, dok su na raspucavanje sa šesteraca (6:5) pobijedili te titulu najbolje ekipe uzeli Smešno simpatični.

Kika Tesarstvo, četvrta ekipa, nagrađena je sandukom pive. Preostale tri ekipe nagrađene su peharima i novčanim nagradama u visini od 3000, 1500 i 500 kuna – prema plasmanu na tablici.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Saša Sovar – Klesar Bratković. Najboljim vratarem proglašen je Samir Petković – Smešno Simpatični. Sa 5 postignutih pogodaka Mateo Novak – Perutnina Ptuj Pipo bio je najbolji strijelac.

Sve nagrade slavljenicima uručio je predsjednik NK Mihovljan Stanko Sovar.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije