JOŠ SITNO BROJIMO

VIDEO ANKETA Pitali smo građane dolaze li na Porcijunkulovo i koje koncerte planiraju posjetiti

U ovotjednoj video anketi, pitali smo građane i posjetitelje Čakovca hoće li doći na najveće međimursko prošćeje - Porcijunkulovo 2024.

Većina je potvrdila svoje sudjelovanje, no nisu svi planirali prisustvovati večernjim koncertima. Kako god bilo, ovogodišnji program nudi raznovrsni sadržaj za sve generacije!

Podsjetimo, Porcijunkulovo je manifestacija koja svake godine privlači tisuće posjetitelja svojim bogatim programom, raznolikom ponudom rukotvorina i gastronomskih specijaliteta te zabavnim sadržajima za sve uzraste.

Ove godine, posebna atrakcija je nova zona pod nazivom ‘Doba Zrinskih’ koja će se smjestiti u Starom gradu. Mnogi su građani pohvalili ovu inovaciju, ističući kako će dodatno obogatiti iskustvo posjetitelja i pridonijeti očuvanju kulturne baštine Međimurja.

Organizatori manifestacije uložili su velike napore kako bi osigurali raznovrstan i kvalitetan program za sve posjetitelje, te se nadaju da će ove godine manifestacija proći bez vremenskih nepogoda.

Porcijunkulovo počinje ovog četvrtka i traje do ponedjeljka 5. kolovoza. Vidimo se u što većem broju i nadamo se kako ove godine neće biti jakog nevremena i kiše!

Porcijunkulovo 2024 obećava još jedno nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje, s bogatim kulturnim i zabavnim programom koji će zadovoljiti sve generacije.

Ne propustite ovu priliku za uživanje u jedinstvenoj atmosferi i bogatstvu međimurske tradicije.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije