LJUBAV PREMA NOGOMETU I DOMOVINI

FOTO Obitelj Fleten i Filip Stjaduhar iz Kanade na Dinamovom Kampu u Cirkovljanu

Ljubav prema domovini, Međimurju i Dinamu ne poznaje granice: Obitelj Fleten i Filip Stjaduhar na Dinamovom Kampu u Cirkovljanu

Da ljubav prema domovini, Međimurju i Dinamu ne poznaje vremenske ni geografske granice, potvrdili su braća Ante, Ivan i Petar Fleten, koji su prošlog tjedna zajedno sa svojim bratićem Filipom Stjaduharom doputovali iz daleke Kanade kako bi sudjelovali na Dinamovom Kampu u Cirkovljanu.

Roditelji dječaka, Nikol i Toni Fleten, prilagodili su svoj godišnji odmor kako bi njihovi sinovi mogli uživati u ovom jedinstvenom nogometnom iskustvu.

Obitelj Fleten boravila je za vrijeme Kampa u kući svog djeda Josipa Fletena u Cirkovljanu. Braća Ante, Ivan i Petar treniraju nogomet u Kanadi za klub Croatia Norval, dok njihov bratić Filip igra za Mississauga Croatia. Prije dolaska u Hrvatsku, dječaci su sa svojim ekipama sudjelovali na raznim nogometnim natjecanjima. Ivan i Petar Fleten su nastupili na Nike Challenge Cup-u, gdje je Ivan sa svojom ekipom osvojio prvo mjesto, a Petar drugo.

Ante Fleten i Filip Stjaduhar sudjelovali su na Turniru hrvatskih mlađih ekipa Canada-Amerika, gdje su također postigli sjajne rezultate – Ante je sa svojom ekipom osvojio prvo mjesto, a Filip drugo.

Njihovo oduševljenje Dinamovim kampom i radom trenera bilo je neizmjerno, a svi oni sanjaju da jednog dana zaigraju za GNK Dinamo.

Osim što su strastveni nogometaši, Ante, Ivan, Petar i Filip su uzorni dječaci koji sa svojim roditeljima redovito pohađaju misu u župnoj crkvi u Kanadi, gdje i ministriraju.

Uz to, odlični su učenici, vedri i nasmijani te u slobodno vrijeme plešu u KUD-u i sviraju tamburice.

Vjerujemo da će dječaci nastaviti razvijati svoje nogometne vještine te da će jednog dana možda ostvariti svoj san i zaigrati u zagrebačkom Dinamu.

Njihova predanost, talent i ljubav prema nogometu sigurno će ih voditi ka uspjehu, a podrška obitelji bit će im neprocjenjiva na tom putu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije