trkači svih generacija

LJETNA KROS LIGA Mia Furdi i Saša Horvat najbrži na utrci od 6 km!

U organizaciji Biciklističkog kluba Prelog, na Marini je jučer održano sedmo kolo Ljetne kros lige i to unatoč najavljenom nevremenu koje nije omelo natjecatelje i gledatelje da uživaju u sportskom duhu i ljepotama prirode

 Na ovom kolu lige sudjelovalo je impresivnih 94 odraslih natjecatelja i 99 djece, što svjedoči o sve većem interesu za ovaj popularni sportski događaj.

Pobjednici na utrci od 6 km:

U muškoj kategoriji na dugoj stazi (6 km), prvo mjesto osvojio je Saša Horvat s vremenom 22:59. Na drugom mjestu je Igor Goričanec s vremenom 23:54, dok je treći bio Krunoslav Jankulija s vremenom 23:57.

Kod žena, najbrža na ovoj zahtjevnoj stazi bila je Mia Furdi s vremenom 28:12. Drugo mjesto pripalo je Nadi Siladi s vremenom 30:16, dok je treća bila Lana Mržljak Branilović s vremenom 30:39.

Pobjednici na utrci od 3,2 km:

Na kraćoj stazi (3,2 km) kod muškaraca, prvo mjesto je zauzeo Željko Mustač s vremenom 12:01, dok su drugo i treće mjesto osvojili Mario Špoljarić s vremenom 12:54 i Branko Matuza s vremenom 13:00.

Kod žena, prvo mjesto je ponovno osvojila Ivana Zeljko iz AK Međimurje s vremenom 13:20, dok su drugo i treće mjesto zauzele Lara Strnad s vremenom 13:57 i Tesa Škoda s vremenom 14:31.

Hodači na stazi od 3,2 km:

Kod hodača, kod muškaraca, najbrži je bio Boris Lacković s vremenom 16:48, dok su kod žena najbolje bile Mihaela Kvakan i Brigita Štrok, obje s vremenom od 23:48.

Natjecanje za djecu:

U kategoriji djece, bilo je puno uzbuđenja i mladih talenata. Najbrži su bili Vigo Sobolčec, Hana Fleten, Lobel Novak, Ena Mihoci, Erik Jambrešić, Eva Balent, Luka Kučinić, Lea Fleten, Pavla Posavec, Karlo Žvorc i Ida Babić, pokazujući veliki entuzijazam i sportski duh.

Detaljne rezultate možete pogledati ovdje za odrasle, a ovdje za djecu.

Ovo sedmo kolo Ljetne kros lige u Prelogu nastavilo je tradiciju natjecateljskog duha i sportskog zajedništva, dok su se natjecatelji pripremali za finalna kola koja slijede.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije