do 23. srpnja

ZA SVE ORAČE Prijavite se za sudjelovanje u jubilarnom natjecanju

Udruga orača Međimurske županije ponosno najavljuje svoje 20. jubilarno natjecanje koje će se održati uz veliku podršku Općine Goričan

Natjecanje će se održati u subotu, 27. srpnja 2024. godine na parceli Jelas cesta Goričan-Hodošan, neposredno nakon mosta s desne strane.

Natjecatelji će imati priliku natjecati se u dvije kategorije: plugovima ravnjacima i plugovima premetnjacima, što će osigurati uzbudljivu i dinamičnu atmosferu među sudionicima.

Kao i svake godine, udruga osigurava besplatno jelo za sve natjecatelje i posjetitelje, čime se dodatno potiče druženje i razmjena iskustava među sudionicima.

Za sve zainteresirane natjecatelje, prijave su otvorene do 23. srpnja 2024. godine do 20:00 sati. Prijave se vrše kod predsjednika udruge Stjepana Pokrivača na broj telefona 098 894 314 ili kod gospodina Josipa Kolarića na broj telefona 091 3341 155.

Natjecanje će ocjenjivati licencirani suci, a svečano otvorenje predviđeno je za 10:00 sati, dok će dodjela priznanja i proglašenje pobjednika biti održani u 14:30 sati.

Udruga orača Međimurske županije srdačno poziva sve zainteresirane da svojim sudjelovanjem uveličaju ovaj jubilarni događaj te podupru tradiciju i vještinu oračkog zanata u regiji.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije