nogometna škola

ZA MLADE NADE U Međimurju osnovana još jedna škola nogometa – ‘Nogometna škola Centar’

Za voditelja škole izabran je Mario Zaspan

U prostorima Nogometnog kluba Međimurec ovih je dana održan sastanak predstavnika klubova: NK Pušćine, NK Sloboda Slakovec, NK Strahoninec, NK Drava Kuršanec i NK Međimurec Dunjkovec-Pretetinec, vezan na temu osnivanja zajedničke škole nogometa.

Nakon zaključka da je ovakvo udruživanje najbolja opcija iz koje će svi imati koristi, a prvenstveno djeca kojoj će se omogućiti kvalitetan rad, brzo je postignut dogovor o suradnji. Donijete su sve potrebne osnovne odluke o osnivanju zajedničke škole nogometa kojoj će naziv biti „Nogometna škola Centar“.

Za voditelja škole izabran je Mario Zaspan, iskusni trener s UEFA B licencom, svaki klub imat će u Školi svoga predstavnika koji će biti u stalnoj komunikaciji s voditeljem. Članarine za djecu ostat će iste, klubovi će davati svoje mjesečne priloge, tako da će se na kraju godine napraviti analiza i projekcije koji su mogući izvori dodatnih financiranja, kolika će biti sredstva iz jedinica lokalnih uprava za funkcioniranje škole te kolikim dijelom će participirati klubovi.

Trenutno škola broji oko 140 djece, u školi će djelovati šest trenera, a po kategorijama će to izgledati ovako: U-9 i U-11 će trenirati Dejan Car, drugu ekipu U-11 Bruno Češnjaj, U-13 Tomica Zobec, U-15 I U-17 Goran Levec, U-19 Matija Marciuš, a trener vratara će biti Sebastijan Trstenjak. Treninzi svih kategorija počinju 1. kolovoza.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije