ŠTIGOVSKE NOĆI

LJETO U ŠTRIGOVI Ne propustite koncert Vanne, Stridon run i Međimursku žlicu

Štrigovske noći i ovog nam vikenda donose pregršt događanja koja svakako morate posjetiti

Svi ste dobrodošli da uživate u jedinstvenom spoju zabave i tradicije koji čini Štrigovske noći nezaobilaznim događajem ovog ljeta.

U petak 19. srpnja u 21:00 na Mađerkinom bregu nastupit će VANNA. U subotu, 20. srpnja u 18.30 je dječja utrka, a u 19 sati glavna utrka i utrka građana Stridon run, nakon utrke u Domu kulture Štrigova u 19:30 održat će se koncert Vanessa Kralj i gosti – Privatt band (koncert humanitarnog karaktera za UOLL), a u 21:30 nastupa band Tragovi. Nedjelja 21. srpnja od 13:00 rezervirana je za Međimursku žlicu (kuhanje tradicionalnih međimurskih jela na žlicu), u 15.00 KUU Društvo žena Gornji Kraljevec / Ignac Šardi Međimurski zajtrk i večerja, od 16:00 narodno veselje uz Fortuna band, te predstavljanje ekipa Međimurska žlica i podjela jela. U 18:00 nastupa Plesni studio Marti – svetomartinske mažoretkinje.

Program je zaista bogat i vrijedan posjete, i zato ne propustite priliku biti dio Štrigovskih noći 2024. i doživjeti čaroliju ljeta u Štrigovi. Pridružite se i uživajte u nezaboravnoj manifestaciji koja slavi zajedništvo, kulturu i dobru zabavu.

Sve detaljne informacije pronađite na www.strigova.info.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije