veliki uspjeh

SVAKA ČAST Renata Vinko stala na najviši vrh Afrike!

Još prije osam dana je Renata Vinko krenula prema Africi, a jučer, 16. srpnja već je stala na najviši vrh Kilimanjara!

-Znamo da na tim visinama nije nimalo lako i bojiš se kako će tijelo reagirati, znamo i da je ona imala dosta kondicije i upornost koja je bez problema može dovesti do cilja… i sve se poklopilo, uspjela je! – kažu iz PD Bundek.


Evo njezinih prvih dojmova – Uglavnom,nije bilo nimalo lako. Teško je na tim visinama. Imali smo slučaj i visinske bolesti, no na sreću ja sam imala lagane simptome. Hodali smo 10 sati gore i nakon toga smo se spuštali svaki sa svojim vodičem dolje. Ovo na slici je moj vodič Richard i stigli smo dolje vrlo brzo. Za dva sata. Nekima je trebalo duže. Nakon toga smo se spremali i pješačili do Horombo kampa još oko 4 sata nakon toga. Znači – hodali smo oko 17 sati bez spavanja ili nekih većih odmaranja. Ovu noć smo se dobro naspavali i sad još imamo 18 km hodanja do ulaza u nacionalni park. Danas imamo feštu, dijeljenje certifikata i sutra safari pa se vraćamo.


Renati želimo brz oporavak, nek se dobro odmori kako bi mogla uživati u ostvarenju svoj sna! Sretan povratak kući! Bundeki jedva čekaju tvoju detaljniju priču! – ponosno će iz PD Bundek, a i mi se pridružujemo čestitkama!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije