ŠTRIGOVSKE NOĆI

LJETNA NOĆ UZ VANNU Ne propustite koncert Vanne ovog petka na Mađerkinom bregu

Pripremite se za nezaboravnu glazbenu večer jer vas ovog petka, 19. srpnja 2024. godine, na Mađerkinom bregu očekuje spektakularan koncert glazbene dive Vanne! Početak koncerta zakazan je za 21 sat, a ulaz na ovaj glazbeni spektakl je besplatan!

Za sve posjetitelje, važna informacija je da će biti obavezna kaucija za čaše. Molimo vas da obratite pozornost na ovu sitnicu prilikom dolaska kako bi se izbjegle moguće neugodne situacije. Piće ćete moći platiti i karticama, tako da ne brinite ako nemate gotovine sa sobom.

Da nitko ne bi ostao gladan, pobrinuo se Steakhouse Masni Brk koji će vas oduševiti svojom finom hranom. Očekuje se velik broj posjetitelja, stoga će biti organiziran i prijevoz mini autobusom od Doma kulture do Mađerkinog brega kako bi se izbjegle gužve na parkiralištu.

Autobus će prometovati od 19:30 sati do 20:45 sati od Doma kulture Štrigova prema Mađerkinom bregu i od ponoći sve do 1:00 sat u noći od Mađerkinog brega do Doma kulture Štrigova. Pozivamo vas da ostavite automobile u centru Štrigove i iskoristite ovu priliku za opuštanje, bez brige o prometu i parkingu. Cijena povratne autobusne karte je 5 eura.

Napominjemo da rezervacije stolova nisu moguće, stoga vam savjetujemo da dođete ranije i osigurate svoje mjesto na vrijeme.

Ovaj događaj organiziran je u suradnji s Općinom Štrigova i Turističkom zajednicom Štrigova te je dio ovogodišnjih Štrigovskih noći.

Vidimo se na Mađerkinom bregu!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije