žrk zrinski

ŽENSKI RUKOMETNI KLUB ZRINSKI ČAKOVEC Pripreme počinju 1. kolovoza, stižu pojačanja

Intenzivno se radi na formiranju ekipe za novu sezonu

Rukometašice čakovečkog ŽRK Zrinskog, trećeplasirani sastav Prve lige i sudionik „Eurokupa“, s pripremama za novu sezonu počinju 1. kolovoza s novim trenerom Vladimirom Vujovićem koji s članovima uprave intenzivno radi na formiranju ekipe za novu sezonu.

Nakon što je dogovorena suradnja s Brunom Zrnić, Tiom Robidom i produžena suradnja s Gabrijelom Gudelj, ovih su dana potpisani ugovori s još tri nove igračice. Lenom Ljubić koja igra na poziciji lijevog krila i prošla je „školu“ Podravke, kasnije igrala u Koki, Umagu, a u Čakovec dolazi iz austrijskog Ferlacha s kojim je igrala u Euro kupu.

Iz redova Dalmatinke Ploče dolazi Karla Jerković, mlada i perspektivna vratarka koja školovanje nastavlja u našem kraju, a iz Podravke Vegeta pristupila je mlada Magdalena Runek, igračica koja može igrati na više pozicija, a školovanje nastavlja u Čakovcu.

Iz kluba obavijest da se pregovara s još dvije, tri igračice koje bi uz spomenute i desetak domaćih igračica počele s 1. kolovoza s priprema za novu sezonu. Također, ovih dana slijedi nakon razgovora u Gradu i Županiji formiranje posebnog Organizacijskog odbora koji bi vodio „brigu“ oko natjecanja u „Eurokupu“ gdje Čakovčanke počinju s natjecanjem u trećem pretkolu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije