malonogometni turnir

FOTO Ekipa ‘Kukuriku City’ osvojila memorijalni turnir Damir Kranjčec Sixi u Goričanu

Najbolji strijelac turnira bio je Filip Pišpek, najbolji golman Domagoj Kanižaj, a najbolji igrač David Vugrinec

Ekipa ‘Kukuriku City’ pobjednik je 31. memorijalnog malonogometnog turnira Damir Kranjčec Sixi kojeg je proteklog vikenda organizirala Udruga sportske rekreacije “Prijatelji” iz Goričana.

Nastupilo je 11 ekipa koje su se tri dana borile za titulu najbolje, a ove godine prvo mjesto osvojila je ekipa “Kukuriku City”. Drugo mjesto osvojila je ekipa “Sparta”, a treće ekipa “Žota Hiža”. Najbolji strijelac turnira bio je Filip Pišpek, najbolji golman Domagoj Kanižaj, a najbolji igrač David Vugrinec.

Za hladna pića bio je zadužen “Caffe bar K Johanu”, a za vruće langoše, hot-dogove i kobasice sami članovi i članice udruge “Prijatelji”. Za najmlađe je u subotu bio na raspolaganju besplatan napuhanac za skakanje. Iz bogate ponude moglo se pronaći za svakoga ponešto, pa se tako u petak i subotu uz živu muziku feštalo do jutarnjih sati.

Ovim putem “Prijatelji” se zahvaljuju svim članovima i simpatizerima udruge na pomoći kod same organizacije turnira, te se nadaju da se vidimo i sljedeće godine u još većem broju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije