LJETNI KAMP

NEDELIŠĆE Prošli tjedan košarkaškim kampom započelo ‘Sportsko ljeto’

Prošli tjedan u Nedelišću započelo je Sportsko ljeto košarkaškim kampom održanim u dvorani Osnovne škole Nedelišće

Kampovi su se održavali od ponedjeljka do petka od 9 do 11:30 sati pod vodstvom iskusnih trenera iz Košarkaškog kluba Nedelišće.

Djeca su s oduševljenjem sudjelovala u raznovrsnim aktivnostima i treninzima, uživajući u svakom trenutku sportskog druženja. „Na košarkaškom kampu mi je bilo super! Treneri su bili jako dobri i naučio sam puno novih fora poteza. Igrali smo puno timskih igara i to je bilo jako zabavno. Jedva čekam slijedeći kamp!“ rekao je polaznik kampa Luka.

Treneri KK “Nedelišće” Eduard Bence i Tomislav Pintarić izrazili su svoje zadovoljstvo velikim odazivom i entuzijazmom djece, što je dodatno obogatilo i uljepšalo sam početak ovog sportskog ljeta.

“Kamp je bio vrlo uspješan. Djeca su bila motivirana i s veseljem su sudjelovala u svim aktivnostima. Naučili su puno novih vještina i pokazali veliki napredak. Zadovoljni smo odazivom i nadamo se da je kamp početak nečije košarkaške karijere“ rekao je voditelj kampa i trener Tomislav Pintarić.

Ovaj tjedan, Sportsko ljeto u Nedelišću nastavlja se rukometnim kampom koji će također biti održan u dvorani OŠ Nedelišće. Kamp će se održavati svakodnevno od 9 do 11:30 sati, pod vodstvom trenera iz Rukometnog kluba Nedelišće.

Djeca se na kampove mogu upisati tijekom cijelog ljeta pa pozivamo sve osnovnoškolce da se pridruže. Upis na kampove vrši se putem mrežnih stranica Zajednice sportskih udruga Općine Nedelišće (www.zsuon.hr).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije