GRAD RUDARA

LJETO UZ MURU Ivan i Marjan Stojko pripremili domaće specijalitete na Gradskom kotliću

Danas je Sportsko-rekreacijski centar "Zalešće" u Murskom Središću bio središte okupljanja entuzijasta gastronomije na manifestaciji Ljeto uz Muru 2024.

Natjecanje u tradicionalnom kuhanju “Gradskog kotlića” privuklo je mnogo timova koji su s ljubavlju pripremali raznovrsne tradicionalne hrane i specijalitete.

Među sudionicima su se istaknuli Stojko Ivan i Stojko Marjan iz Lovačkog društva Srndać, čiji su domaći specijaliteti oduševili posjetitelje svojim bogatstvom okusa i tradicije. Nema boljeg od domaće salame, povrća i ajvara!

No, osim njih, brojni drugi timovi također su pokazali svoje kulinarsko umijeće, donoseći raznovrsne delicije koje su obogatile gastronomsku ponudu manifestacije.

Posjetitelji su imali priliku uživati u širokom spektru tradicionalnih jela, od juha do glavnih jela i slastica, pripremljenih prema receptima koji se prenose generacijama unatrag. Atmosfera je bila puna veselja, dok su svi prisutni uživali u razmjeni kulinarskih iskustava i okusa.

Manifestacija Ljeto uz Muru 2024. još jednom je potvrdila važnost očuvanja kulturne baštine i tradicionalne kuhinje, istovremeno pružajući priliku mještanima i ostalim posjetiteljima da pokažu svoje umijeće i ponos svoje gastronomske tradicije.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije