jedinstveno natjecanje

DVD ŽIŠKOVEC Bliže se Igre vatrogasne mladeži, evo detalja

U subotu 13. srpnja Dobrovoljno vatrogasno društvo Žiškovec organizira dvadeset i treće Igre vatrogasne mladeži

To je jedinstveno vatrogasno natjecanje ovakvog tipa na području Republike Hrvatske pa i ovog dijela Europe. Osim domaćih, očekuje se sudjelovanje i nekoliko ekipa iz susjednih zemalja, a sveukupno se planira ugostiti više od 40 ekipa, što je preko 300 natjecatelja.


Planirani početak natjecanja je u 12 sati na nogometnom igralištu u Žiškovcu, a svečano postrojavanje i proglašenje rezultata predviđa se u 19 sati.

Na Igrama nastupaju ekipe u dvije dobne skupine (pomladak od 6 do 12 godina i mladež od 12 do 16 godina), u muškoj i ženskoj kategoriji. Ekipu čini 5 članova. Pravo nastupa imaju i ekipe u mješovitom sastavu, s time da se sudjelovanjem samo jednog muškog člana ekipa svrstava u kategoriju muških ekipa. Minimalna dob natjecatelja je navršenih 5 godina te se mole voditelji da ne sastavljaju ekipe od članova mlađih od 5 godina.


Prijave ekipa zaprimaju se najkasnije do 8. srpnja isključivo popunjavanjem web obrasca, a poveznica na isti objavljena je i na Facebook stranici društva kao i na Facebook događaju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije