Miss Supranational

NAŠA MISICA Nacionalni kostim za Esmeraldu Slaviček ‘stvorili’ u Gospodarskoj školi Čakovec

Esmeralda s ponosom na svjetskom izboru nosi kockice i kostim koji su izradili učenici Gospodarske škole Čakovec

Esmeralda Slaviček iz Preloga izabrana je za Miss Supranational Hrvatske i predstavlja Hrvatsku u Poljskoj na svjetskom natjecanju Miss Supranational, među kandidatkinjama iz 70-ak država.

Na svojem Facebook profilu objavila je informacije o svojem nacionalnom kostimu.

“U njegovom stvaranju sudjelovali su moji učenici i kolegice s posla Ivana Đebić Danenhauer i Ines Ciglarić. Učenici Gospodarske škole Čakovec, Modni tehničari, dali su idejna rješenja na predmetu Modni dizajn – Ines Ciglarić (2.MT), a u izradi su sudjelovali učenici 2.KO razreda (krojači)”, kaže Esmeralda.

Esmeralda je inače magistra psihologije iz Preloga koja radi kao psihologinja u dječjem vrtiću „Zvjezdica“ u Nedelišću te kao profesorica psihologije u nekoliko škola u Međimurju i Varaždinu. Međimurskoj javnosti poznata je kao Miss Međimurske županije 2019., kada je osvojila i titulu Miss fotogeničnosti Hrvatske.

Njezin uspjeh na natjecanju Miss Supranational Hrvatske i sudjelovanje na svjetskom natjecanju predstavlja ne samo osobno postignuće, već i ponos za Prelog, Međimurje i Hrvatsku. Želimo joj puno uspjeha u Poljskoj!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije