POLJOPRIVREDA

GORIČAN Udruga orača Međimurske županije organizira 20. jubilarno natjecanje

Udruga orača Međimurske županije ponosno najavljuje svoje 20. jubilarno natjecanje koje će se održati uz veliku podršku Općine Goričan

Natjecanje će se održati u subotu, 27. srpnja 2024. godine na parceli Jelas cesta Goričan-Hodošan, neposredno nakon mosta s desne strane.

Natjecatelji će imati priliku natjecati se u dvije kategorije: plugovima ravnjacima i plugovima premetnjacima, što će osigurati uzbudljivu i dinamičnu atmosferu među sudionicima.

Kao i svake godine, udruga osigurava besplatno jelo za sve natjecatelje i posjetitelje, čime se dodatno potiče druženje i razmjena iskustava među sudionicima.

Za sve zainteresirane natjecatelje, prijave su otvorene do 23. srpnja 2024. godine do 20:00 sati. Prijave se vrše kod predsjednika udruge Stjepana Pokrivača na broj telefona 098 894 314 ili kod gospodina Josipa Kolarića na broj telefona 091 3341 155.

Natjecanje će ocjenjivati licencirani suci, a svečano otvorenje predviđeno je za 10:00 sati, dok će dodjela priznanja i proglašenje pobjednika biti održani u 14:30 sati.

Udruga orača Međimurske županije srdačno poziva sve zainteresirane da svojim sudjelovanjem uveličaju ovaj jubilarni događaj te podupru tradiciju i vještinu oračkog zanata u regiji.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije