novosti iz rukometa

ŽRK ZRINSKI Sara Golub i Leona Janković izabrane u reprezentaciju, a Ema Magdalenić u najboljoj petorki prvenstva

Mlađe juniorska reprezentacija Hrvatske od 8.-18. srpnja pripremat će se u Prelogu za predstojeća natjecanja

Tim povodom izbornik Vedran Krkač na pripreme je pozvao 22 mlađe juniorke, među njima i dvije iz ŽRK Zrinskog Čakovec: Saru Golub i na pričuvnoj listi Leonu Janković.

Kamp Hrvatskog rukometnog saveza


U Umagu je trenutno „na rasporedu“jedna od najpopularnijih i najkorisnijih akcija Hrvatskog rukometnog saveza- „Kamp mladih rukometašica“. Među brojnim mladim djevojkama je i pet perspektivnih iz čakovečkog ŽRK Zrinskog: Ena Vuri, Tara Vrban, Ena Borlinić, Greta Kovačević i Naomi Cimerman.

Međužupanijska liga mini rukometa

Ovih je dana završeno natjecanje-prvenstvo Mini rukometne lige Rugvica čiji su sudionici bile i dvije ekipe djevojčica ŽRK Zrinskog rođene 2013. i 2014. godine. Nekim je to djevojčicama bio prvi nastup u ovako jakom natjecanju, nas kraju prvenstva igračice rođene 2013. godine završile su između 15 sudionica prvenstva na četvrtom, a one rođene 2014. godine između 24 ekipa sudionica na sedmim mjestu dok je Ema Magdalenić izabrana u najbolju petorku prvenstva.

Obje pak su ekipe pod vodstvom trenerica Ljubice Vrbančić i Gite Šarić imale vrlo dobar i zapažen nastup u Karlovcu na turniru mini rukometa koji se smatra neslužbenim prvenstvom Hrvatske. Djevojčice rođene 2013. godine i mlađe zauzele su odlično 2. mjesto.


Na oba spomenuta natjecanje igrao je slijedeći sastav: Lucija Novak, Ema Magdalenić, Dena Cerovec, Mia Komar, Zara Brzuhalski, Vida Brodarić, Dina Jurišić, Paula Sklepić, Tea Dodlek, Stela Ostoja, Leona Krištofić, Laura Čulinović, Mara Strnad, Leona Topčagić i Mihaela Gal.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije