PORCIJUNKULOVO 2024.

ESTRADNE ZVIJEZDE U ČAKOVCU Evo tko će nastupati na glavnoj pozornici za Porcijunkulovo

Na konferenciji za novinare predstavljen je program nadolazećeg jubilarnog 60. Porcijunkulova koje će se održavati od 1. do 5. kolovoza

U utorak, 25. lipnja, na konferenciji za novinare predstavljen je program nadolazećeg Porcijunkulova koje će se ove godine održavati od 1. do 5. kolovoza.

Gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini, direktor Turističke zajednice Grada Čakovca Filip Horvat te gvardijan Franjevačkog samostana u Čakovcu fra Filp Đurđević predstavili su program Porcijunkulova u Caffe baru Bedem.

Ono što valja posebno naglasiti jest da će na glavnoj pozornici u SRC-u Mladost nastupiti hrvatske estradne zvijezde Vesna Pisarović, Halid Bešlić, Jole, Crvena jabuka i A strana.

A strana (Filip Rudan, Dino Purić i gost iznenađenja) će otvoriti ovogodišnje Porcijaunkulovo, u petak će nastupiti Vesna Pisarović, u subotu nas očekuje nastup Halida Bešlića, u nedjelju na pozornicu stiže Jole, a na zadnji dan u ponedjeljak ćemo slušati koncert Crvene jabuke.

Osim glavne pozornice, program 60. jubilarnog Porcijunkulova bit će podijeljen na više zona, a novost ove godine je i srednjovjekovni sajam Zrinskih koji će se održavati podno zidina Starog grada. Tako će se u Family zoni među glavnim izvođačima svakako svojim nastupom istaknuti Zdenka Kovačiček, a u Urbanoj zoni popularni Kandžija i, između ostalih, Techno Vikings, hrvatski street band od četiri saksofonista i jednog bubnjara.

Uz brojne koncerte, više od 200.000 posjetitelja čeka i bogata gastro ponuda, zona s proizvodima domaćih OPG-ova, tradicijski zanati, ulični zabavljači, ali i tradicionalno proštenje te religijski obredi na više jezika.

Uskoro donosimo detalje programa 60. jubilarnog Porcijunkulova u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije