NERIJEŠENO

NEVJEROJATNO Hrvatska zaustavljena u zadnjoj minuti: Remi s Italijom okončao naše nade na Europskom prvenstvu

Hrvatska reprezentacija na kraju ipak ne ide dalje na Europskom prvenstvu nakon što je primila gol u zadnjoj minuti, čime je utakmica protiv Italije završila rezultatom 1:1

Iako su Vatreni vodili gotovo cijelu utakmicu zahvaljujući pogotku Luke Modrića u 54. minuti, talijanska ekipa uspjela je izjednačiti u samom finišu susreta.

Naša obrana, koja je do tada uspješno zaustavljala talijanske napade, nije uspjela zaustaviti precizan šut u posljednjim trenucima igre.

Ovaj neočekivani preokret slomio je srca hrvatskih navijača, koji su s ponosom pratili svaki korak naših igrača na terenu. Nešto slično dogodilo se i s Albanijom, u zadnjim minutama dobili smo golove..

Na ovom Europskom prvenstvu nismo imali previše sreće, ali ponosni smo na borbenost i srčanost naših Vatrenih. Glavu gore, i usmjerimo se prema budućim pobjedama!

Hrvatska još uvijek nije stopostotno završila svoj put na Europskom prvenstvu, ali vatrenima će se trebati poklopiti velik broj rezultata kako bi imali mjesto među četiri najbolje trećeplasirane momčadi te samim time i mjesto u osmini finala, prenosi Večernji List

Idemo dalje, Vatreni!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije