VATROGASNO NATJECANJE

FOTO DVD Miklavec domaćin uspješnog vatrogasnog natjecanja: Evo tko su pobjednici!

DVD Miklavec ponovno je zasjao kao domaćin ovogodišnjeg vatrogasnog natjecanja koje je okupilo vatrogasna društva s područja općine Podturen i Dekanovec

Nakon dugih godina čekanja, natjecanje je proteklo u znaku žestoke konkurencije i vrhunskih rezultata.

U natjecanju je sudjelovalo ukupno 9 ekipa, a rezultati su bili impresivni u svim kategorijama. U kategoriji ŽA, prvo mjesto osvojilo je DVD Dekanovec, dok je u kategoriji ŽB najbolji bio DVD Sivica.

U kategoriji MB, treće mjesto pripalo je DVD-u Miklavec MB1 ekipi, drugo mjesto DVD-u Dekanovec, dok je prvo mjesto zasjalo za DVD Miklavec MB2.

U kategoriji MA, četvrto mjesto osvojio je DVD Dekanovec, treće DVD Podturen, drugo DVD Novakovec, dok je prvo mjesto ponovno pripalo domaćinu, DVD-u Miklavec. Sve tri najbolje ekipe u svakoj kategoriji kvalificirale su se za Županijsko natjecanje.

Nakon natjecanja, atmosfera je bila vrlo ugodna uz zabavu pod šatorom uz živu glazbu. Dodatno, organizirano je natjecanje u povlačenju užeta koje je privuklo velik broj ekipa i gledatelja. U napetoj konkurenciji, pobjedu je odnijela ekipa DVD-a Miklavec MB2, što je dodatno podiglo atmosferu i zajedništvo među mještanima i prijateljskim vatrogasnim društvima.

Članovi DVD-a Miklavec još jednom su pokazali svoju upornost i predanost, što se odrazilo u osvojenih 9 pehara tijekom ovog natjecanja. Posebno se zahvaljujemo svim sponzorima i članovima društva koji su svojim radom i angažmanom omogućili da ovo natjecanje protekne u najboljem redu.

Unatoč ozljedi strojara iz Muške B2 ekipe dan prije natjecanja, čijem se brzom oporavku nadamo, atmosfera nije pokolebana. DVD Miklavec s ponosom može reći da je i ove godine uspješno organizirao jedno od najvažnijih vatrogasnih natjecanja u regiji.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije