ODBOJKA NA PIJESKU

U DOLIĆU Odbojkaški klub Nedelišće Elting organizira 3. turnir u odbojci na pijesku

Osim odlične odbojke, sve posjetitelje očekuje: dobra zabava, hladna pića. roštilj i tombola po principu svaka je dobitna!

Odbojkaški klub Nedelišće Elting s ponosom najavljuje 3. turnir u odbojci na pijesku koji će se održati pod pokroviteljstvom Općine Nedelišće, Zajednice sportskih udruga Općine Nedelišće i Turističke zajednice Općine Nedelišće.

Turnir će se održati u subotu, 13.7.2024. u sportskom parku Dolić u Nedelišću.

Bilo da ste iskusni igrači ili tek početnici, pozivamo vas da okupite svoje timove i pridružite se natjecanju. Ekipe se sastoje od 3 igrača s mogućnošću jedne zamjene.

Važno je napomenuti da postoje određena ograničenja: Igrači koji su u protekle dvije sezone nastupali u Superligi neće imati pravo nastupa, osim ako se radi o igračima mlađih dobnih skupina (2006. godište i mlađi).

U svakom trenutku u jednoj ekipi na terenu mogu biti:

▪ tri igračice bez ikakvih ograničenja,

▪ dva igrača i jedna igračica (uz uvjet da jedan od igrača nikada nije nastupao u službenim natjecanjima u dvoranskoj odbojci),

▪ jedan igrač i dvije igračice bez ikakvih ograničenja.

Kotizacija iznosi 5 eura po igraču i plaća se na dan turnira. Obrazac za prijavu ekipa možete pronaći na stranicama društvenih mreža OK Nedelišće Elting. (https://forms.gle/1FgXpN8d9Ai2wawn9)
Dobro došli su i svi koji ne sudjeluju kao natjecatelji, već žele podržati odbojkaše i odbojkašice te se dobro zabaviti.

Osim odlične odbojke, sve posjetitelje očekuje: dobra zabava, hladna pića. roštilj i tombola po principu svaka je dobitna! Vidimo se u Doliću!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije