BELICA

SRETAN ROĐENDAN Uvijek spreman na šalu, Alojz Horvat iz Belice proslavio 90. rođendan

Alojz Horvat, svojim primjerom, pokazuje kako su godine samo broj, a srce i duh ostaju mladi uz pravu dozu ljubavi i podrške najbližih

Prvi dan ljeta, 21. lipnja, poseban je datum i za Alojza Horvata iz Belice i njegovu obitelj. Ovaj vitalni i uvijek veseli djed proslavio je svoj 90. rođendan okružen obitelji, a proslava je bila ispunjena smijehom, sjećanjima i ljubavlju. Nadaleko poznat po svojoj vedrini i šalama, Alojz je još uvijek aktivan te se gotovo svakodnevno vozi biciklom do Palovca, a svako jutro također svojoj obitelji osigurava i friški kruh i pecivo za doručak.

Uz slavljenika su bile njegova supruga Vera, kćer Vesna te sinovi Tihomir i Miroslav sa svojim obiteljima. Miroslav, oženjen za Silviju, ima tri kćeri: Ines, koja je došla s dečkom Mislavom, Mateju s dečkom Davidom i Janu. Tihomir i njegova supruga Tanja ponosni su roditelji Nikole, koji je na djedov rođendan došao sa suprugom Sandrom i praunukom Paulom, te Filipa, koji je sa svojom Sandrom i djedovim najmlađim praunukom Dinom upotpunio veselo društvo. Proslavi su prisustvovali i susjedi Petrić i majka snahe Silvije, Marija Janković.

Obitelj je za svog voljenog oca, djeda i pradjeda priredila i posebno iznenađenje – otisnuli su mu majicu s njegovom fotografijom i natpisom “Utemeljeno 1934. – vrhunska kvaliteta, 100% beličko” te izradili zid uspomena, odnosno izložili su fotografije iz obiteljske prošlosti.

Rođendanska proslava bila je prava manifestacija ljubavi i zajedništva, gdje su se generacije okupile kako bi zajedno slavile Alojzov život i nevjerojatnu energiju koju unatoč godinama uvijek nosi sa sobom. Uz toplinu obiteljskih zagrljaja i smijeh, ovaj rođendan zasigurno će ostati urezan u sjećanjima svih prisutnih.

Alojz Horvat, svojim primjerom, pokazuje kako su godine samo broj, a srce i duh ostaju mladi uz pravu dozu ljubavi i podrške najbližih.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije