za svakog ponešto

FOTO Prva ljetna subota donijela je nastup KUD-ova, sport i odlične koncerte u Čakovec!

Kao i svakog vikenda, Čakovčani i svi posjetitelji grada, osim šetnje središtem, i ove su prve ljetne subote na izbor imali podosta raznih događanja

Na terenima SRC-a Mladost, održala se završnica ovogodišnje Zabavne lige vrtića.0

Danas je tu bilo 27 ekipa i 250 vrtićaraca. Svim sudionicima današnje manifestacije uz predsjednika Međimurskog nogometnog saveza Kristijana Antolovića dodijelili smo medalje jer – svi su oni bili pobjednici!


Da su udruge glavni pokretač društvenog života u našim mjesnim odborima, danas je potvrdio i KUD Katruže Ivanovec. Kao i svake godine, uz Dane Ivanovca u tamošnjem Domu kulture organiziraju zanimljiv kulturno umjetnički program. Danas su im u goste stigli i članovi KUD-a Kamen iz Sirača.


Na vanjskoj pozornici Centra za kulturu danas nas je ponovo oduševio dinamičnim i atraktivnim koreografijama Plesni studio Korak.


Večer je bila rezervirana za dva odlična koncerta. Prvo je u prekrasnom ambijentu atrija Starog grada održan završni koncert ovogodišnjeg Zrin festivala pokrenutog s ciljem prezentacije predivnih lokaliteta nekadašnjih utvrda, burgova i posjeda Zrinskih. Grupa B’s FUNstallation okupljena oko trubača Zvonimira Bajevića predstavila se svojim vlastitim, ali i izvedbama nekih od Mozartovih djela u fantastičnim jazz aranžmanima.


Na samom kraju dana odličan koncert odsvirali su Pips, Chips & Videoclips. Bila je ovo još jedna subota u kojoj je svatko pronašao nešto za sebe, a Čakovečko ljeto tek nam je počelo!!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije