sretno, dragi maturanti

FOTO Maturanti obrtničkih zanimanja Tehničke škole Čakovec oprostili se od školskih klupa

-Ovaj rastanak nije bio tužan. Povjerena su nam djeca, roditeljima vraćamo mlade ljude spremne za svijet rada. - kažu iz Tehničke škole Čakovec prilikom svečane maturalne večeri

U četvrtak, 6. lipnja u restoranu Kristal proslavili su završetak srednjoškolskog obrazovanja i to 6 razreda učenika obrtničkih zanimanja, budućih CNC-operatera, bravara, strojobravara, tokara, automehaničara, autolimara, elektroinstalatera, elektromehaničara i autoelektričara.

Grupa Atomi zabavljala je maturante, njihove roditelje i nastavnike cijelu večer, a okupljene je pozdravila profesorica Hrvatskog jezika Marta Topličanec. Učenik 3S1 Frano Brizo osvrnuo se na srednjoškolsko iskustvo svoje generacije te zahvalio svima koji su ih pratili na tom, često izazovnom, putu.

Svečanost je poticajnim riječima uljepšala i Nadica Patafta, koja je iz perspektive roditelja prikazala izazove i lijepe trenutke koje su doživjeli tijekom posljednjih triju godina. Završnu je riječ imao onaj koji vodi računa da se sve perspektive poslože ravnatelj Dražen Blažeka.

Pohvalio je, a pritom i dobro nasmijao, sve koji su zaslužili posebne pohvale: učenike Aleksandra Borka i Ivana Majsena iz 3.S5 razreda za odličan plasman na državnom natjecanju YOUNG CAR MECHANIC (YCM) 2024. te dvojicu zbog odličnog uspjeha tijekom srednjoškolskog obrazovanja: Leonarda Tisaja iz 3.E1 razreda te Sebastijana Zadravca iz 3.S1 razreda. Proslava je u ugodnom društvu i dobroj atmosferi trajala do ranih jutarnjih sati, pa smo se oprostili s osmijehom, a ne u suzama.


Ovo je bilo doviđenja, ali ne i zbogom!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije