NOGOMET

PRIJAVE U TIJEKU Nogometna škola Bat organizira dječje turnire u Pribislavcu i Belici

Prijavite se i budite dio nogometne zabave u Pribislavcu i Belici!

Škola nogometa BAT s velikim zadovoljstvom najavljuje nadolazeće dječje nogometne turnire koji će se održati u Pribislavcu i Belici.

– Pozivamo sve zainteresirane ekipe da se prijave i sudjeluju u ovim uzbudljivim događajima te dožive nezaboravne sportske trenutke, ističu.

Turnir u Pribislavcu

Turnir u Pribislavcu održat će se u sklopu Pribislavijade, odnosno tradicionalnog ljetnog turnira NK Polet Pribislavec. Datum održavanja je subota, 15. lipnja, s početkom u 10:00 sati i trajat će sve do 17:00 sati. Očekujemo prijave ekipa iz vrtića/U7 i U9 kategorije, koje će se tog dana natjecati u prijateljskoj i sportskoj atmosferi.

Turniri u Belici

U Belici će se turniri održati u sklopu tradicionalnog turnira kojeg organizira NK BSK Belica povodom Dana općine Belica. Raspored turnira je sljedeći:

  • lipnja za skupinu U13, s početkom u 16:00 sati
  • lipnja za skupinu U11, s početkom u 16:00 sati
  • lipnja za skupinu U9, s početkom u 16:00 sati
  • lipnja za vrtiće/U7, s početkom u 16:00 sati

Oba turnira će se igrati u sistemu 4+1, na golove dimenzija 3×2 metra. Sve ostale detalje i propozicije prijavljene ekipe će dobiti naknadno. Kotizacija iznosi 60€ po ekipi, a za pobjednike su osigurani pehari i medalje.

Prijave i kontakt

Pozivamo sve zainteresirane ekipe da svoje prijave šalju na e-mail adresu: nogometnaskolabat@gmail.com.

Voditelj Škole nogometa BAT, Siniša Baksa, srdačno poziva sve ekipe da se prijave: “Pribislavac i Belica su uvijek bili odlični domaćini, a naši turniri pružaju izvrsnu priliku za druženje, igru i razvoj mladih nogometaša. Dođite i pridružite nam se u stvaranju lijepih sportskih uspomena.”

Prijavite se i budite dio nogometne zabave u Pribislavcu i Belici!

Vidimo se na terenu!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije