završni koncert

FOTO/VIDEO Mladi talenti briljirali na Završnom koncertu Umjetničke škole ‘Miroslav Magdalenić’ Čakovec

Danas je u Centru za kulturu Čakovec održan završni koncert Umjetničke škole Miroslav Magdalenić, na kojem su mladi nadareni glazbenici i plesači pokazali svoj talent i trud

Koncert je započeo u 18 sati, a posjetitelji su uživali u raznovrsnom programu koji je predstavio različite odjele škole.

Na pozornici su se redali nastupi zborova, puhačkog, klavirskog, baletnog, harmonikaškog odjela te odjela žičanih instrumenata. Mladi glazbenici impresionirali su publiku svojim umijećem i strastvenim izvedbama, dok su baletni plesači dodali elegantnu notu cijelom događaju svojim gracioznim pokretima.

Baletni odjel otvorio je koncert dinamičnim izvedbama koje su ispunile dvoranu energijom. Klavirski odjel oduševio je virtuoznim izvedbama klasičnih i suvremenih djela, dok su harmonikaši pokazali vještinu i muzikalnost na svojim instrumentima.

Žičani i puhački instrumenti dodali su toplinu i bogatstvo zvuka u CZK Čakovec.

Naravno, i zborovi su oduševili svojim glasovima!

Publika je s oduševljenjem pratila svaki nastup, nagrađujući izvođače dugotrajnim aplauzom. Koncert je svakako bio kruna rada i truda učenika i njihovih mentora tijekom cijele školske godine.

Završni koncert Umjetničke škole Miroslav Magdalenić još jednom je pokazao koliko talentiranih mladih umjetnika imamo te koliko je važno pružati im podršku i priliku za nastupanje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije