Održana završna svečanost za mlade gimnastičare

Održana završna svečanost za mlade gimnastičare

Protekle subote u NGC Atonu u Nedelišću održana je završna svečanost za sve članove GK Marijan Zadravec Macan.

Na samom početku svečanosti predstavile su se mlade nade gimnastičkog kluba – Sabina Hegeduš (11 god.) na parteru, Stela Petran (16 god.) na preči i Marijana Petrić (14 god.) na gredi. Tristotinjak članova kluba primilo je plakete i diplome na samom kraju još jedne sezone. Od onih starosti godinu i pol pa sve do osnovnoškolaca.

Gimnastički klub provodi razne programe za djecu. Od sportske gimnastike do univerzalne sportske igraonice i škole koja ima pet nivoa. Posebnu plaketu dobili su polaznici petog nivoa Martin Josip Kocijan i Mario Moharić koji su uspješno položili “malu sportsku maturu” sa 48 elemenata iz različitih sportova.

Kao pravi “mali maturanti”, obučeni u halju i togu primili su plaketu sa titulom “mali sportaš” te svoj sportski put nastavljaju u daljnjoj specijalizaciji sporta prema provedenim testiranjima u kojima su pokazali najviše znanja i talenta. Ovom svečanošću zaključuje se sezona 2011/12 te slijedi stanka za sve članove kluba sve do početka sljedeće nastavne godine.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije