LJUBAV U ZRAKU

FOTO/VIDEO Damir Urban i bend očarali publiku na velikom koncertu u Čakovcu povodom 30. rođendana grada

Jučer je u Čakovcu održan izvanredan koncert Damira Urbana i njegovog benda, koji su svojim nastupom očarali publiku i priredili nezaboravnu večer u sklopu proslave 30. rođendana grada

Kao i svaki njihov koncert, i ovaj je bio prepun inspiracije, Urbanove nevjerojatne energije, te zanimljivih priča iz njegovog života.

Najvažnije od svega, koncert je bio prožet ljubavlju koju Urban nesebično dijeli s publikom, a naročito s djecom, s kojima je ostvario predivan sklad.

Koncert je započeo u 21 sat na prepunom Trgu Republike, koji je bio ispunjen ljudima svih uzrasta. Od najmlađih do najstarijih, svi su plesali i pjevali uz bezvremenske hitove Urbanovog benda, stvarajući čarobnu atmosferu.

Urban je tijekom nastupa pohvalio Čakovec i čakovečku publiku, te potvrdio da je koncert bio odličan, čime je dodatno oduševio prisutne.

Cijeli događaj bio je popraćen izuzetnom energijom i pozitivnim vibracijama, a nakon koncerta počela je lagana kiša, kao da je nebo čekalo da se glazbeni događaj završi u savršenim uvjetima.

Jučerašnji koncert bio je savršen uvod u glazbenu proslavu čakovečkog rođendana.

Večeras u 21 sat na binu dolazi Gibonni, koji će nastaviti glazbenu proslavu grada.

Prvi koncert u sklopu čakovečkog rođendana prošao je i više nego uspješno, a svi s nestrpljenjem iščekuju nastavak. Vidimo se večeras!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije