hrvatski nogometni savez

SELEKCIJSKI TURNIR Mladi nogometaši Vito Horvat i Bartol Levačić predstavljaju Međimurje!

U Medulinu traje selekcijski nogometni turnir Hrvatskog nogometnog saveza

U Medulinu je u tijeku prestižni selekcijski nogometni turnir Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) za dječake rođene 2010. godine. Ovaj zahtjevan turnir okuplja najbolje mlade nogometaše iz cijele Hrvatske, pružajući im priliku da pokažu svoje vještine i talent pred stručnjacima.

Među talentiranim mladim igračima, Nogometno središte Sjever ponosno predstavljaju dva izvanredna igrača iz Međimurja: Vito Horvat iz Savske Vesi, koji nastupa za NK Varaždin, i Bartol Levačić iz Čakovca, igrač NK Međimurja. Ova dvojica mladića su dokaz svog truda, rada i predanosti nogometu.

Reprezentaciju NS Sjever, koja obuhvaća pet najsjevernijih županija Hrvatske, vodi stručni stožer predvođen Sergejem Milivojevićem i Matijom Škrinjarom. Njihov stručni rad i vodstvo ključni su za razvoj i uspjeh ovih mladih nada.

Ovaj turnir predstavlja iznimnu priliku za sve sudionike da se istaknu, a Vito i Bartol već su pokazali izvanredan potencijal i želju za postizanjem velikih stvari u svijetu nogometa. Njihova predanost i talent zaslužuju veliko priznanje i podršku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije