KOLEGE IZ LISTA MEĐIMURJE

‘VUČJA BRAĆA’ Izak Vrtarić i Velimir Kelkedi spojili ugodno s korisnim na Festivalu Pušipela

Pridružite nam se u čitanju njihovih članaka i uživajte u doživljajima s Festivala Pušipela - Urbanovo 2024, kroz njihove oči i riječi

Naši dragi kolege iz redakcije Lista Međimurje, Izak Vrtarić i Velimir Kelkedi, pokazali su kako se spaja ugodno s korisnim na Festivalu Pušipela – Urbanovo 2024. Nakon što su odradili svoje novinarske zadatke prateći događanja na Festivalu, posvetili su se degustaciji najfinijih međimurskih vina.

Dugogodišnji kolege, naširoko poznati pod nadimkom “Vučja braća“, uživaju u svakom trenutku zajedničkog rada na terenu. Njihov entuzijazam očit je u svakoj reportaži, pa ni ovogodišnje Urbanovo nije bilo iznimka.

Ružičasta boja naših vukova

Posebnu pozornost plijenili su i svojim odjevnim kombinacijama. Naime, dečki su sasvim slučajno obukli slične ružičaste košulje, što je bio dodatni vizualni užitak za prisutne, a nije mu odolio ni naš fotograf. Sad bi nas kolega Kelkedi, poznat po svojoj preciznosti u opisima, svakako ispravio i rekao da njegova košulja nije ružičasta, već u boji “kajsije”..

Nema sumnje da će nas “Vučja braća” i u budućnosti oduševljavati svojim novinarskim radom i pokazivati kako se može raditi s osmijehom na licu, stvarajući priče koje dodatno obogaćuju stranice Lista Međimurje i portala eMedjimurje.

Pridružite nam se u čitanju njihovih članaka i uživajte u doživljajima s Festivala Pušipela – Urbanovo 2024, kroz njihove oči i riječi.

p.s. Svaka čast fotografu 🙂

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije